Hoppa till innehåll

Alice Frukostleverans i Göteborg

Om oss

Varmt välkommen till Alice Frukostleveransi! Vi är ett företag som du kan vända dig till för utsökt frukost catering. Vilken typ av tillställning du än planerar finns vi här för att förse dig och dina gäster med mat och dryck under arrangemangets gång. 

Alice frukostleverans

VEM VI ÄR

Alice Frukostleverans grundades 2020 från Bona och Anton med passion att erbjuda högt kvalitativ catering av frukost och andra måltider till arbetsplatser runt om i Göteborg

När jag tog steget från frukostvärdina till att starta Alice Frukostleverans var visionen lika självklar som den är idag: med vällagad och inspirerande mat ska vi berika våra kunders fester och vardag. Riktigt bra närproducerat råvaror i säsong, tillagade med inspiration från hela världen.

Under mina år som frukostvärdina har jag sett vad som fungerar och hittat receptet för en lyckad frukost. Mitt passion är att kombinera färska råvaror och genuint recepter för nytigare frukost. Detta är det mest grundläggande inom all framgångsrik kokkonst, och en kortfattad beskrivning av vårt koncept vid frukost catering i Göteborg! Vi tar vid när du inte hinner, orkar eller vill, stå och preppa frukost till morgons möte.

Vi är ett catering företag som består av människor som bryr sig och det visar vi genom att erbjuda schysst mat som kan ätas på språng utan att varken miljö eller den egna hälsan blir lidande. Råvarorna och dess ursprung är av högsta vikt, samt att förbrukningsvaror hålls nere till ett minimum.

Frukost catering

Catering av frukost till företag i Göteborg
Beställ en god frukost med leverans till ditt kontor i Göteborg. Vi har allt från frukostpaket till frukostbufféer. Välj vad du vill ha för frukost och lägg din order enkelt och smidigt, vi levererar alltid i tid. Kontakta oss gärna om du vill ha menyförslag!

Alice Frukostleverans i Göteborg
Macka och juice

Råvaror

Vi handplockar de bästa varorna i säsong gärna från mindre och lokala producenter. Vi vill nyttja det svenska utbudet i så stor utsträckning som möjligt till den mat vi tillverkar i vårt kök. Vi arbetar enbart med svenskta råvaror.

Catering för minnesvärda stunder

En läcker smakupplevelse förhöjer livets alla stunder och får dig att komma ihåg dem ännu mer intensivt. Beställ din frukost catering i Göteborg med snabb leverans på jobbet