Hoppa till innehåll

Färsk frukt på jobbet i Göteborg

Alice Frukostleverans levererar färsk frukt på jobbet i Göteborg. Vi erbjuder ekologiska frukter till företag för en bättre arbetsmiljö. Alice Frukostleverans levererar fruktkorgar, fruktlådor & fruktpåsar till företag i Göteborg. Vi erbjuder ett stort utbud av högkvalitet frukt med Kvalitetsgaranti.

Färsk frukt på jobbet i Göteborg

Fruktpåsar för personalen som oftast jobbar ute på fältet.

Våra fruktpåsar passar för dig som jobbar på externa arbetsplatser kan då svänga förbi kontoret och enkelt hämta upp en fruktpåse.

Vi levererar nyttiga fruktpåsar i Göteborg, till företag och andra arbetsplatser. Och vi gör det med fri leverans. En färsk fruktpåse på arbetspas är det hälsosammaste som finns, samtidigt som det kan vara en utmaning att alltid kunna erbjuda det till medarbetarna.
Fruktlådorna levereras 07:00 – 12:00. Alice Frukostleverans levererar året runt helgfria vardagar måndag till fredag.

Hos Alice Frukostleverans vi har inte någon bindningstid på våra avtal vilket gör det fritt för er som kund att när som helst påbörja, pausa eller avsluta era leveranser efter egna önskemål.

Frukt på jobbet

Färsk frukt på jobbet från ditt fruktbud i Göteborg

Fruktkorgar och allt annat du behöver i företags.

Alice Frukostleverans levererar dagligen färsk frukt, frukost och andra måltider till företag och organisationer i Göteborg med omnejd.
Inget bindande avtal eller krångliga uppsägningstider, självklart kan vi ordna fruktleverans med kort varsel till speciella tillfällen som konferenser och möten.

Kontakta oss gärna för en offert.
Välkommen att prova Alice Frukostleverans som din leverantör av färsk frukt!

Alice Frukostleverans erbjuder fruktleverans, frukostleverans och andra måltider leverans i Göteborg utan startavgifter eller dolda kostnader.

När du beställer Frukost, frukter och andra måltider hos oss på Alice Frukostleverans så betalar du endast för det du ser. Det är alltid fri frakt hela vägen in till er arbetsplats, inga extra kostnader tillkommer. Ingen bindningstid och inga fakturaavgifter dessutom. Du beställer och betalar för det som du vill ha levererat – vi står för allt annat. Vi är det självklara valet om det är ett pålitligt och bra frukost, frukter eller andra måltider i Göteborg du behöver. Vi vill göra allt så smidigt som möjligt för ert företag och vi strävar bästa kvalitet på våra produkter och vår service. Det enda du behöver göra för att avbryta leveranserna är att maila oss en månad innan, så är det gjort. Det kan inte bli enklare än så här.

Ekologiska frukter på jobbet från Alice Frukostleverans i Göteborg

EKOLOGISKA FRUKT PÅ JOBBET

Vi erbjuder ekologisk frukt till jobbet för en bättre arbetsmiljö. Alla kunder har kvalitetsgaranti! Beställ ekologisk frukt på jobbet med någon av våra fruktkorgar & märk skillnaden! All vår frukt är Klass 1 & noga utvald. 

Kontakta oss gärna för en offert.
Välkommen att prova Alice Frukostleverans som din leverantör av färsk frukt!